USA-Frankrike-Sverige

Nu är jag hemma igen, jag flög hem den 4/11 och kom hem den 5/11. När jag kom till flygplatsen trodde jag att jag hade gott om tid tills mitt flyg skulle gå. Gick ändå direkt för att checka in väskorna, och tur var väl det för det visade sig att de hade bokat om mig på ett annat plan men inte berättat det för mig. 
 
Jag skulle ha åkt till Island och sedan därifrån vidare till Sverige. Men de hade bokat om så jag flög till Frankrike, Paris och sedan vidare därifrån vidare hem till Sverige. Det planet till Paris gick tidigare än mitt flyg jag skulle åkt till Island gjorde. Så det var bara att bege sig mot gaten direkt. När jag landade i Frankrike så gick jag direkt till gaten så fort jag kunde, men säkerhetskontrollen gick så segt. Trotts 10 minuter kvar tills flyget skulle gå så hade de stängt gaten när jag kom fram. Tack o lov hade flygplanet inte lyft så de öppnade det igen för mig. Jag hann med! 
 
Väl på flygplatsen hemmma tog det ca 10 min för bagaget att komma. Sedan gick jag för att träffa min syster och hennes pojkvän. Visade sig att hela familjen stod på flygplatsen. Jag som ville överraska dem.. Ibland blir det inte som man tänkt sig. Vi åkte hem och fikade hos mormor, träffade moster och morbror där också. :) 
 
Men jag är i alla fall hemma igen och väskorna är upppackade. Har en del kvar att ta hand om ändå i rummet och det är vad jag har gjort under dagen igår och idag. Det känns lite konstigt att vara hemma igen! Saknar familjen i USA!