Dagen gick väldans fort idag!

Fick sovmorgon imorse.. Eller vänta nu.. Jag vaknade av pojkarna som var väldigt högljudda som vanligt klockan 06.30 men lyckades somna om igen men vaknade strax efter det då två av mina vänner började skriva i chatten på facebook. Efter det så var det omöjligt att somna om igen. Så gick upp, åt frukost och gick tillbaka till mitt rum för att städa upp det lite. Så kan inte påstå att det blev någon sovmorgon idag inte... 
 
Några timmar senare åkte och och hämta upp yngsta pojken från skolan. Vi fortsatte sedan mot biblioteket för att spela lite dataspel. Efter det var det dags att hämta upp äldsta pojken för att sedan fortsätta hemåt. Åt mat, gjorde läxor, de fick påskpresenter av mig och sedan var det dags att sova. Pappan läste och nattade äldsta pojken och jag la pussel, byggde lego och sedan läste jag två böcker för yngsta pojken innan det var dags för honom att sova också. 
 
Nu sitter jag här och skriver samt tittar på tv och väntar på att mamman och en av de förra au pairerna strax ska komma hem igen. 
 
 
God natt! :)