Monopoly avengers! Trevlig kväll! Shopping! En månad har gått!

Idag har det gått en månad sedan jag först kom hit till USA. För en månad sedan lämnade jag Sverige för ett år här i USA. Det är nu alltså 11 månader kvar. Det är svårt att förstå hur snabbt denna månad har gått!
 
Jobbade 07.00-08.30 imorse, så jag gick upp vid 06.45. Var fruktansvärt trött måste jag säga! Samma tid gäller även imorgon. 
 
Jag började dagen med att hjälpa mamman göra i ordning frukost till pojkarna. Det blev våfflor, och flingor med mjölk. När det var klart så behövde ungarna göra sig iordning för att åka iväg till skidskolan. Jag plockade undan lite samt startade en tvätt. När detta var klart så satte jag mig vid datorn och jag hann lagom starta den innan mamma ringde på skype. Vi pratade ett tag innan min värdmamma ringde och frågade om jag ville med och handla. Jag ville det och vi åkte iväg ett tag senare. Vi handlade väldans mycket mat, när vi burit in maten så åkte mamman vidare, tillbaka till skidskolan. 
 
Jag lagade lunch och pratade med min familj hemma i Sverige igen. Det blev pannkakor till lunch! Mums. Efter att vi pratat i några timmar via skype så trodde jag att familjen kom hem men det visade sig vara grannarna som kom hem. Jag städade undan och gjode iordning lite och när klockan närmade sig tiden som värdfamiljen skulle komma hem så kollade jag ut genom fönstret för att se om de var påväg in eller inte. Men såg ingen bil mer än en annan jag kände igen. Jag var inte säker på om det stämmde eller inte men 10 minuter senare visade det sig att jag hade rätt. Det var en av pappans systrar plus hennes barn som hade kommit. Hade jag vart säker så hade jag gått ner och sagt åt dem att komma upp. Efter ca 10 min så kom en av barnen upp och knackade på och frågade om min värdpappa var hemma. Vilket han inte var, jag meddelade att han snart bör komma hem och sedan gick sonen. Jag tänkte int epå att bjuda in dem.. Kom på att jag kanske skulle ha gjort det så ringde upp min värdmamma och sa åt henne att ringa systern (då jag inte har systerns nummer) och säga åt dem att komma upp istället för att sitta i bilen och vänta. Min värdmamma gjorde detta och strax därefter kom systern och barnen upp. Vi hann prata lite innan resten av min värdfamilj kom hem. 
 
Vi hade en trevlig kväll som avslutades med det nya monopolspelet som jag köpte i julklapp till pojkarna. Monopoly Avengers! 
 
Nu är det dags att sova!
God natt! 
Vi hörs!