Konsert idag! :)

Lång dag, upp tidigt imorse då jag började jobba klockan 07.00. Barnen satt och tittade på tv när jag vaknade, förstår inte hur de alltid vaknar så tidigt när de har chans att ta sovmorgon men när de ska upp till skolan så vill de verkligen inte gå upp.. när de tittat på tv ett tag så blev det dags för frukost. Efter frukosten så bytte de om innan vi sedan satte oss och spelade spel innan vi sedan spelade ping pong tillsammans.
 
När vi spelat ping pong i ca en timma bestämmde vi oss för att gå ut ett tag. jag och äldsta pojken spelade amerikansk fortboll. Han lärde mig hur man spelar, han visade en massa olika saker medan den yngsta pojken gick till en av grannarna. Efter ett tag hade jag 4 barn att ta hand om istället för två. Dock inte så länge då mina ungar blev hungriga så grannarna gick hem till sig igen. Vi åt lunch innan de sedan försvann över till grannarna igen. Dock blev de inte borta så länge, när de väl kom tillbaka så hade jag slutat för dagen då mamman hade kommit hem. Jag tog det lugnt i några timmar innan vi sedan åkte iväg för en konsert där den äldsta pojken skulle spela i samt mamman spelade även. 
 
När konserten var över så fortsatte vi mot en italiensk restaurant i närheten. Åt god mat tillsammans med några vänner till familjen, inann vi sedan fortsatte hemåt igen för att invänta att pappan skulle komma hem igen. Jag gjorde mig klar för att sova. Detta var nu ca 3 timmar sedan, jag fastnade på youtube, kollade en massa olika klipp. Skulle precis fälla ihop datorn när jag insåg att jag bör uppdatera bloggen också samt kolla mailen m.m. Så nu sitter jag här och skriver innan det nu snart är dags att sova. Även om jag nu har sovmorgon imorgon så kan det vara väldigt skönt att inte gå och lägga sig allt för sent. Speciellt när man gick upp tidigt på morgonen, så det är nu dags att sova!
 
Vi hörs snart igen!
God natt! :)